Coşuleţ cu nectarine

2012-10-27
    • Timp de preparare : 2:30 h

    Ingredientele folosite

    • 180 g faina
    • 1 g sare
    • 15 g zahar
    • 100 g unt
    • 50 ml apa rece
    • 300 g caise
    • 20 g zahar vanilat
    • 100 g zahar brun

    Mod de preparare

    Pasul 1

    Cosuletul: faina se amesteca cu sarea, 15 g zahar si untul. La final se adauga apa rece. Aluatul se inveleste intr-o folie si se tine la frigider pentru cel putin o ora.

    Pasul 2

    Fructele se calesc cu zaharul brun si 20 g zahar vanilat si se lasa la racit.

    Pasul 3

    Aluatul se intinde sub forma de cerc. Se adauga fructele calite si se indoaie marginile spre centru. Cosuletul se coace la foc mic, in cuptorul preincalzit, timp de 30 de minute.

    Un desert delicios pentru orice moment al zilei. O crusta cu fructe, decorata cu zahar vanilat sau migdale, dupa preferinte.

    Tip de reteta: Etichete:,

    Comentarii reteta

    Post A Comment

    Media notelor primite

    (4.6 / 5)

    4.6 5 7
    Rate this recipe

    7 people rated this recipe

    Related Recipes:
    • 10817243_752184014856495_1641314655_o

      Prăjitură cu mere şi bezea

    • IMG_1586

      Cheesecake fara zahar, cu afine

    • 10505604_668589363215961_3270104265793737022_n

      E musai să faci… cea mai simplă tartă cu fructe

    • tv de pus

      Prăjitura “Televizor”

    • bright

      “Courtesan au Chocolat”, desertul din filmul “The Grand Budapest Hotel”