Sorbet de mere si pere, cu scortisoara si fulgi de migdale

2014-06-24

    Nu mai sunt imagini pentru reteta

    • Timp de preparare : 0m

    Ingredientele folosite

    • 2 mere
    • o pară
    • o lingură miere
    • 2 linguri unt de cocos
    • câţiva fulgi de migdale
    • 10 alunde de pădure
    • scorţişoară

    Mod de preparare

    Pasul 1

    Din fructele curăţate de coajă, se face un piure cu ajutorul blenderului.

    Pasul 2

    Se adaugă untul de cocos topit şi mierea şi se omogenizează amestecul. Se toarna in forme de silicon si se adauga cate o aluna de padure in fiecare forma.

    Pasul 3

    Introduceţi sorbetul în congelator. Eu am folosit forme mici şi a fost de ajuns să stea 90 minute la rece.

    Pasul 4

    Se decorează cu fulgi de migdale şi scorţişoară.

    Tip de reteta: Etichete: Ingrediente:, , , ,

    Comentarii reteta

    Post A Comment

    Media notelor primite

    (5 / 5)

    5 5 9
    Rate this recipe

    9 people rated this recipe

    Related Recipes:
    • 10704108_845892618775662_5127965647218966823_n

      Tort “natur” – cremă de avocado, pudra de roscove, nuca şi zmeură

    • 10416945_657487657659465_1399055966_n

      Îngheţată Raw, cu 3 ingrediente